Oslipad diamant sökes – säljare/administratör

2020-07-26

Prodeff AB är ett litet holding bolag som fokuserar på konsultförmedling, effektivitetsanpassade produktlösningar, investering i nytänkande och webbutveckling. Bolaget grundades år 2015 som ett enskilt bolag och omformades till aktiebolag 2017. Hos oss på Prodeff har vi ett nära samarbete vilket ger en familjär organisationskultur. Detta gör att vi alltid är omtänksamma, öppna, ärliga och lojala mot varandra.

Vi söker just nu en säljare/administratör som kommer få ta del av vår utveckling och vision.
Känner du dig träffad? Läs vidare.

Ditt uppdrag

Tjänstens primära mål är att finna nya kunder till våra olika affärsområden samt lära känna de redan befintliga kunderna. Du kommer få utnyttja de sätt vi når våra kunder idag, men även finna nya sätt att nå nya kunder. För övrigt kommer arbetet innebära diverse administrativt arbete, främst i digital form.

Vem är du?

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av en affärsmässig verksamhet där du ansvarat för kundrelationer och försäljning. Har du dessutom erfarenhet av ledarskap i någon form ser vi det som meriterande. Du är en nyfiken och driven person som är fascinerad av ny teknik. Du går igång på utmaningar och för dig faller sig helt naturligt att jobba utifrån olika mål. Du är dessutom bra på att bygga relationer och att skapa förtroende hos andra människor med glimten i ögat. Du tar gärna egna initiativ med att finna förbättringar där de finns.
Meriterande är om du ser dig själv vara aktiv i sociala medier som Instagram, Facebook och främst Linkedin.

För övrigt…

– Svenska modersmål.
– Bra engelska i tal och skrift.
– God datorvana.
– B körkort.

Som säljare hos oss tycker vi att det är viktigt att prestationen i arbetet belönas på rätt sätt. Därför anser vi att förmånen i ditt arbete inte bara sker i form av en fast lön utan även att du får en procentandel för dina bedrifter.

Förmåner

Fast bas lön + provision, procentandel.
Extra tillval av pensionslösningar.
På kort sikt: Ersättning på tjänsteresor.
På längre sikt: Egen tjänstebil

Anställningsform

Heltid med två månaders provanställning, därefter chans för förlängning.

Lokalisering

Huvudkontor på Lindholmen.