Bli en av oss

Låt oss berätta om våra värderingar och varför just du ska bli en av oss…


Transparens

Öppenhet är vad som driver Prodeff dagligen. Vi ser till att, redan vid första kontakt med våra potentiella kandidater, alltid ha en öppen dialog om bolaget. Ta bland annat del av vårt förmånliga lönesystem och håll koll på vad exakt dina intäkter går åt. Din ekonomi blir synlig för dig och du väljer själv hur du vill lägga upp din inkomst. Bestäm över din egna pensionsplan, individuella försäkring och mycket mer.

Omtanke

Ett arbete är ca 30% av en människas vardagliga liv. Därför anser vi att det är viktigt att du trivs på ditt arbete. Om du känner att du bidrar mer än vad du får finns vi här för att lyssna på dig. Vi värnar om din kompetens och säkerställer att den utnyttjas på rätt sätt. Kanske är ekonomin viktigare för dig än arbetet vid något tillfälle eller så är båda minst lika viktiga? Oavsett vad dina tankar kretsar kring, hör av dig. Vi lyssnar, vi undersöker, vi agerar!

Närhet

Att vara ett litet bolag har sin charm. En närhet skapas lik ingen annan och vi blir mer ett familjärt bolag där vi ser efter varandra. Närheten ger möjligheten att individuella ambitioner och mål alltid uppnås. Våra ambitioner och mål är att alltid ha denna känslan oavsett storleken på vår verksamhet. Bli en del av vår familj idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Jämlikhet

På Prodeff är vi alla lika och vi siktar alltid mot jämlikhet. Här är vi inte chefer utan här är vi alla kollegor. Vi är ett likställt bolag, vare sig det handlar om en anställd eller en kund. Vi värnar om våra medarbetare och säkerställer gemenskap dagligen.

Säkerhet

Säkerhet är minst lika viktig för oss på Prodeff som den är för dig. Vi vet hur viktig karriären är och vi skulle under inga omständigheter utsätta någon av våra nuvarande eller blivande kollegor för en finansiell krissituation. Våra affärssystem tillåter dig, som individ, att bli en del av oss oavsett om vi är ett nystartat bolag eller om vi har varit i drift under en tio års period. Vi har ett starkt självförtroende och vi kan garantera en god säkerhet för potentiella kandidater och anställda samt även vår verksamhet.

Förmån

Tack vare våra system kan vi nästan alltid uppnå våra medarbetares förmånliga begär. Ta ut en tjänstebil, oavsett tillverkare eller utrustning, ta ut en ny telefon eller dator på bolaget utan att bli utfrågad, utbilda dig själv och utveckla din kompetens med diverse certifieringar, utnyttja din obegränsade friskvårdsersättning i form av gymkort eller kanske bara en massage, och mycket mer.

Nöje

Att jobba 8 timmar per dag varje vardag har sina fördelar i form av utveckling och gemenskap. Men att träffas utanför jobbet anser vi vara viktigt också. Följ med oss på våra lunchträffar och lär känna ett gott gäng eller ta del av våra andra årliga aktiviteter som vi alla på Prodeff planerar ihop. Håll ett öga på våra “Happenings”. Här laddar vi upp bilder på samtliga aktiviteter och händelseförlopp i Prodeff AB.

Vi vill berätta mer!

Prodeff AB blir tilldelade uppdragsförfrågningar kontinuerligt, tveka inte att skicka in en spontan ansökan eller bara kom och träffa oss på en förutsättningsfri kaffe. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Kom i kontakt med oss idag

Theres Svenssons gata 15, 417 55 Göteborg