bli vår kund

Tekniska specialister från produktskiss till tillverkning. Luta dig tillbaka och låt oss finna rätt kompetens till ditt projekt.

Din partner!

Vi ser alltid fram emot nya möjligheter med våra kunder, vare sig du är en befintlig eller blivande kund. På Prodeff konsult ser vi att ett partnerskap gynnar oss och våra kunder långsiktigt, därför väljer vi att se samarbetsmöjligheter över något annat. Tveka inte att kontakta oss. Kanske har vi någon i vårt kontaktnät som skulle passa utmärkt till dina behov, eller tvärtom?

Prodeff konsult ser att ett starkt intresse i våra kollegors karriärsutveckling bidrar till gemenskap och lojalitet i vår verksamhet. Tillsammans kan vi åstadkomma nya höjder. På Prodeff konsult belönas engagemang och intresse, vilket har gjort att vi bland annat hittat duktiga och erfarna individer tillsammans med våra medarbetares kontaktnät. Ta del av vår gemenskap du också!

Kund i fokus

Dina behov, vårt engagemang

Kunskapsområden

Six Sigma, JIT, SMED, FMEA, 7Q, MTM/SAM, Kaizen, OEE, 5S, PDCA, Kanban, VSM, FIFO, Team center, AViX, IMDS, KDP, CATIA, Inventor, Solid works, Matlab, Ansa, Abaqus, LS-Dyna, Optimus, Phyton, FEM-analys, Gantt, PLM, Agile, Scrum.

Vårt initiativ

Att hitta rätt kompetens kan vara tidskrävande. Personen ni söker behöver ha kunskap och erfarenhet, ha rätt personliga egenskaper, vara driven, vara lojal och mer. Vi är medvetna om vad rekryteringsprocessen innebär. Ta del av vår erfarenhet och ta del av vårt kontaktnät.

Varför Prodeff

Vi är ett konsultbolag som vilket annat. Om det är något som kan skilja oss från mängden är det vår öppenhet. Vår policy handlar om transparens gentemot alla intressenter. Det är det som skapar långvarig lojalitet med våra befintliga och blivande konsulter för att på så sätt skapa långvarig lojalitet mot våra kunder!

Kom i kontakt med oss idag

Theres Svenssons gata 15, 417 55 Göteborg